Website laten maken

Website laten maken

Voordat u een webdesigner inhuurt, moet u bepalen wat er kan gebeuren als u de verkeerde persoon of het verkeerde bedrijf inhuurt. Misschien denkt u wel na; gaat het om wie mijn website ontwerpt? Ik bedoel, het buurjongetje is goed weg met computers. Ze zouden een gratis sjabloon kunnen kiezen en daarna je archaïsche krantenadvertenties online zetten, dat zou goed zijn, toch?

 

Fout! Laten we het daar bij laten. Maak dat niet af. Het zou slecht zijn. We hebben het wrak gezien na een belabberde webdesign ervaring, en hier zijn enkele van de dingen die fout kunnen gaan. Ga door met lezen en leer zes stappen die nodig zijn om een slechte ervaring te voorkomen zodra je een webdesignbedrijf inhuurt. U zult dan leren wat er kan gebeuren weg je maakt de fout van het inhuren van de verkeerde webdesigner.

 

Na een maand van hulp en verder, moest ik mijn webdesigner ontslaan en opnieuw beginnen.

 

De persoon die deze verklaring heeft afgelegd, heeft een webdesigner ingehuurd die niet oud is geworden om te leren over het bedrijf, het merk, de klanten en de concurrentie. Nu de webdesigner creëerde een website die:

 

-niet hun visie weerspiegelt

-niet past in de manier van zakendoen

-grafisch geen connectie maakt met klanten

-geen kritische informatie toevoegt aan hun bedrijf.

-onoverzichtelijk is voor de klant

 

Uw hele online aanwezigheid is uw website, en een slechte kan uw merk breken. U hebt geen andere keuze dan uw verliezen te beperken en opnieuw te beginnen met een andere webdesigner.

 

 

Hoe maak je niet weer de zelfde fout?

 

Hoeveel geld heb je verspild: €1000, €2000 of meer? Nu vraag je je af of je misschien te veel vooruit hebt betaald. Wat is een redelijk bedrag om een webdesigner te betalen eigenlijk? De meeste webdesigners vragen 50% van tevoren, maar het zou hebben geholpen als uw opbouw kleiner was geweest. Als gevolg daarvan zou je het lage instelwerk hebben geobserveerd, geld hebben bespaard en een ramp hebben voorkomen.

Er zijn ook webdesigners die heel open zijn, zoals bijvoorbeeld een website laten maken door Kwaliteitweb, de eigenaar biedt je hier aan om een gratis voorbeeld te maken van jouw website, pas als je akkoord gaat met het voorbeeld ga je een samenwerking aan. Dit is een veel fijnere manier van werken, en straalt ook zelfverzekerdheid van de webdesigner uit.

 

Dus, je verspilde je tijd en geld, of wat je ook aan de webdesigner hebt ingeleverd. Dat is nu water onder de brug.

 

Geloof me, je ervaring achter een webdesigner had erger kunnen zijn!

Het verliezen van je groei en het inhuren van een andere webdesigner had niet zo erg kunnen zijn dat je ziet wat er had kunnen gebeuren. We hebben horrorverhalen gehoord, waarin bezorgde eigenaren de ontwerper toegang gaven tot alles. Deze onbeperkte toestemming omvatte de inloggegevens van de domeinregistrar, de website-login en de volledige toegang tot de hostingdiensten. De veiligheidsinbreuk resulteerde in het hebben van een website en domein kaping. Bovendien was er sprake van een frauduleuze transactie die meerdere e-mailaccounts omvatte. Als alle inkomsten van het bedrijf afkomstig waren van online verkoop, zou het zelfs failliet kunnen gaan als gevolg daarvan!

 

Wil je een website laten maken in bijv Lelystad, kijk dan eens naar kwaliteitweb.nl. De eigenaar is David en hij is een ervaren webdesigner, alles wat hij doet is klantgericht en tot in de puntjes afgewerkt. David werkt trouwens landelijk, dus ook als je niet in Lelystad woont kun je net zo goed bij hem terecht.

 

Blijf ons artikel lezen, en we komen met het geld voor de veiligheidsprotocollen die Jenna en Roberts catastrofe zou hebben voorkomen.

 

Hoe krijg je het voor elkaar om een goede webdesigner in te huren?

Voordat u uitgaat en deel deze ervaring met uw buurman webdesigner, u afhankelijkheid een hermetisch afgesloten plan. beginnen met het documenteren van uw behoeften en wat u wilt dat uw webdesigner te bereiken voor uw bedrijf. Hier zijn enkele vragen die u afhankelijkheid om te reageren eerder u een webdesigner inhuren:

 

Wilt u een nieuwe website, een herontwerp of een stilistische opfrissing?

Hoe zit het met uw merk? Heb je iemand nodig om een logo te maken?

Heeft u onderzoek gedaan naar de concurrentie en uw branche?

Wilt u uw website zo snel mogelijk als een brochure, leads genereren uit SEO of beide?

Heeft u een blog of gewoonte?

Heeft u behoefte aan extra content?

Heeft u een fotograaf nodig? 

Gaat u de website hosten waar het nu is, of realiseert u zich dat u een gewoonte hebt om te migreren naar verdere hosting?

Wordt de website gebruikt als een digitale brochure?

Verkoopt u online?

Is er een klantenlogin?

Heeft u trek in online reclame en zoekmachinemarketing?

Nadat u heeft gedocumenteerd wat u nodig heeft, bepaalt u of u behoefte heeft aan hulp van een of meerdere personen of een bureau.

 

Voor een mooie professionele Website laten maken Almere of elders in Nederland hoef je niet verder te zoeken, wij hopen dat dit artikel een waarde voor jou heeft gehad en je weet waar je het best een website kunt laten maken, want goedkoop is duurkoop.

——————————————————————————————————————–

Dit artikel is geschreven door websitebeheerjd.nl

Wij helpen u graag dus wanneer u vragen heeft kunt u ons een berichtje sturen.

Wij hebben helaas geen zakelijke facebook of instagram , misschien dat deze in de toekomst nog aangemaakt wordt, maar voor nu hebben wij het druk genoeg 🙂 .