28 Beauty Tips voor Vrouwen!

Beauty Tips voor Vrouwen!

Of u nu zo min mogelijk met beauty bezig bent, of een zelfverklaarde schoonheidsgoeroe bent, er is altijd ruimte voor vooruitgang als het aan komt op uw vaardigheden. We hebben allemaal onze sterke en zwakke punten voor onze regelmatige schoonheid en make-uproutine. U kunt geoefend zijn in het imiteren van een cat-eye look, maar niks weten van de haarstyling afdeling. Of, u kunt een contourenkoningin zijn maar niet in staat om uw huid stralend te houden. Daarom hier 27 beauty tips die iedereen, ongeacht hun ervaringsniveau, achtergrond, leeftijd of persoonlijke stijl, zou moeten weten.

De 27 tips die u MOET weten.

 1. Gebruik waterdichte mascara om een wimperkrul in stand te houden.
 2. Nadat u klaar bent met het verven van uw nagels, gebruik dan ijswater om ze sneller te laten drogen.
 3. U kunt elke normale, romige lippenstift mat maken, rekening houdend met drijvend poeder en een tissue. Vul uw lippen op gepaste wijze in, rekening houdend met uw gewenste kleur, plaats een tissue hoger dan de lippenstift en borstelpoeder hoger dan de top van het tissue. Het poeder doordrenkt de glans in het werk en geeft uw favoriete lipstick een serene, matte finish.
 4. Gebruik zo veel mogelijk natuurlijke producten, voor de verzorging van de huid is het namelijk fijn als de huid niet hoeft te lijden onder de verschillende chemische stoffen. Een goed merk dat natuurlijke en biologische producten levert voor de huid is Absolution producten, u kunt via de website direct vanuit hun webshop bestellen.
 5. Om de perfecte gevleugelde eyeliner look onder de knie te krijgen, begint u met het lijntje in de buitenste hoek van uw ooglid. Dan heeft u de gewenste lengte en begint u met het invullen van de vleugel. Veel vrouwen doen dit net andersom.
 6. Ontdoe u van schilferige lippen op dezelfde manier als een DIY lipscrub gemaakt van kokosnootolie en bruine suiker. Omdat geëxfolieerde lippen de sleutel zijn tot het aanbrengen van onberispelijke lippenstift, zult u deze stap in uw schoonheidsvoorbereidingsroutine niet willen missen.
 7. Voel u niet bezwaard om ergens op de dag een dutje te doen wanneer u weinig slaap heeft gehad, het helpt om de huid weer in balans te brengen.
 8. Houd een visitekaartje, lepel of tissue aan de achterkant van uw wimpers en breng mascara aan om te voorkomen dat het product op uw oogleden komt, vooral als u net klaar bent met een glamoureuze oogschaduwlook.
 9. Vlecht uw vochtige haar ’s nachts voor u gaat slapen om wakker te worden met prachtig golvend haar in de ochtend. Zo bespaart u ook tijd in de ochtend, u heeft prachtig haar én het is schoon.
 10. Gebruik onzichtbare lippotlood om de kleur van uw lippen niet te laten uitlopen.
 11. Krijg een warm gevoel door uw vochtinbrengende crème later in uw foundation te mengen. Het is de perfecte manier om van een volledig dekkende omgeving een klein beetje meer puur en in overeenstemming met het draagcomfort van de dag te maken.
 12. Gebruik de connect-the-dots methode met het aanbrengen van eyeliner. Dit is een goede tip voor beginners om de ongrijpbare vleugel te verwerven.
 13. Epileer uw wenkbrauwen (niet waxen of draad) om er zeker van te zijn dat u de absolute imitatie krijgt en de noodzakelijke haren verwijdert. Volgens beroemde wenkbrauwstylisten is epileren altijd beter, omdat het geen samengestelde haren verwijdert, wat kan leiden tot het verwijderen van te veel haren.
 14. Bevochtig uw oogschaduwkwast met een kwaliteitsspray vóór het aanbrengen van schaduw zodat het meer blijvend effect heeft en de kleur meer gepigmenteerd is.
 15. Om even snel tussendoor uw wenkbrauwen te stijlen kunt u slim gebruik maken van uw lippenbalsem (er van uitgaande dat u die zoals vele vrouwen altijd bij u heeft), u kunt hiermee uw wenkbrauwen mooi tussendoor stijlen.
 16. Als uw huid ’s nachts of ’s morgens een extra boost nodig heeft, breng dan een olie aan over uw moisturizer om de hydratatie te fixeren.
 17. Veel beauty specialisten raden aan om eyeliner voor de spiegel te gebruiken met beide ogen open terwijl u in de spiegel kijkt. Ze zeggen dat dit een manier is om je ogen gemakkelijker symmetrisch te tekenen.
 18. Meng uw dagcrème met boosters serums, er zijn verschillende boosters en elke is weer specifiek gericht op bepaalde kwaaltjes. Er zijn verschillende boosters van Absolution producten op de markt die allemaal hun eigen unieke waarde hebben en perfect zijn om te mixen met uw dagcreme.
 19. De veiligste manier om oogschaduw aan te brengen en de rest van uw gezicht ongedeerd te houden? Gebruik post-it papiertje onder uw ogen om eventuele uitval op te vangen en de kleur van uw wangen te bewaken.
 20. Om een dikke, lange paardenstaart te maken, gebruikt u twee elastieken om op elkaar gestapelde paardenstaarten te maken. Het geeft de illusie dat uw haar langer is dan het is.
 21. Gebruik een wattenstaafje gedompeld in micellair water om eventuele fouten in de make-up op te ruimen, vooral als het gaat om uw ogen.
 22. Als u vaak wakker wordt met pluizig haar, probeer dan eens een andere uw kussensloop. Wissel uw huidige kussensloop bijvoorbeeld in voor een zijden exemplaar. De zijden stof zal de balans in uw haar haar minder verstoren.
 23. Voor Insta-ready wenkbrauwen, kamt u borstelgel door uw wenkbrauwen, en probeert u dit daarna licht te drukken, de haren aan de kant te vegen, en daarna aan uw vingertoppen gebruiken om de haren terug op zijn plaats te bewaren.
 24. Gebruik zo veel mogelijk natuurlijke crème’s, in veel commerciële crèmes zitten namelijk vaak ingrediënten die uw huid uitdrogen op lange termijn, dat verwacht u natuurlijk niet van een hydraterende crème. Een fijne dagcreme die 100% natuurlijk is, is La Crème du Jour van absolution, deze kan ik persoonlijk aanraden.
 25. Je kunt een vreselijk gebroken nagel in enkele minuten repareren door een theezakje te gebruiken om te voorkomen dat de last erger wordt.
 26. De truc om grote smokey eyes te krijgen zit allemaal in de kleur. Ik raadt aan om bruine, niet zwarte, oogschaduw te gebruiken om de look te krijgen. Echte zwarte oogschaduw kan er te hard uitzien.
 27. Om alle uitstekende haren te borstelen, gebruik je een nette make-up spoeling van het type dat je gebruikt om je mascara aan te brengen of je wenkbrauwen te kammen en een kleine haarlak. Dit kamt het haar op de lengte en houdt het kroesje weg.

Dat was het alweer!

Dit artikel is geschreven door websitebeheerjd.nl

Wij helpen u graag dus wanneer u vragen heeft kunt u ons een berichtje sturen.

Wij hebben helaas geen zakelijke facebook of instagram , misschien dat deze in de toekomst nog aangemaakt wordt, maar voor nu hebben wij het druk genoeg 🙂 .